ред. № 1 від «15» лютого 2020 р.      


        1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця Політика конфіденційності регламентує відносини між Інтернет-магазином «Магія хрестика» (далі по тексту - Інтернет-магазин), з однієї сторони та Покупцем (відвідувачем) інтернет-магазину, з іншої сторони, встановлює правила та порядок обробки, зберігання, накопичення, зміну, використання, видалення) персональних даних Покупця (відвідувача).

1.2. Погоджуючись з цією Політикою конфіденційності, Покупець (відвідувач) надає свою Згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджує повне розуміння умов, що міститься в цій Політиці конфіденційності, а також іншими правилами та умовами, які відкриті для вивчення в розділі «Інформація», що виражається (згода) у порядку п. 3.1. Політики конфіденційності.

1.3. Здійснюючи обробку та використання персональних даних володілець персональних даних керується чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних», Законом України «Про інформацію», Цивільним кодексом України, Конституцією України.

            2. МЕТА ЗБОРУ, СКЛАД І ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

2.1. Суб'єкт персональних даних – покупець (відвідувач) інтернет-магазину добровільно, в порядку п. 1.3 передає свої персональні дані Володільцю бази персональних даних, яким є Інтернет-магазин з метою, визначеною в п. 2.2. цієї Політики конфіденційності.

2.2. Персональні дані збираються з метою:

2.3. Склад персональних даних покупця (відвідувача), які передаються Власнику бази персональних даних (інтернет-магазин) включає в себе:

ім'я, прізвище, по батькові, адресу доставки (у т. ч. адреса проживання, при адресній доставці), мобільний або міський номер телефону, адреса електронної пошти (E-mail), номер замовлення, номер картки «ПриватБанк» (іншої банківської карти), адреса сторінки (акаунту) соціальної мережі, нік (псевдонім) покупця, дані месседжера (у т.ч. Skype).

        Перелік персональних даних є невичерпним і може бути розширений інтернет-магазином при необхідності, для досягнення мети, зазначеної в п. 2.1. цієї Політики конфіденційності.

2.4. Інтернет-магазин здійснює збір персональних даних виключно для досягнення мети, визначеної в п. 2.2. Політики конфіденційності та зобов'язується не передавати персональні дані покупця (відвідувача) третім особам, крім випадків, передбачених чинним законодавством України та згідно з умовами Розділу

5. УМОВИ ПЕРЕДАЧІ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ.

2.5. При цьому допустимою передачею третім особам персональних даних, зазначених у п. 2.3. цієї Політики Конфіденційності є обсяг персональних даних, що дозволяє виконати вимоги інтернет-магазином зобов'язань з обробки замовлення, проведення розсилки, повернення грошових коштів або доставки товару.

    У разі зміни правил з боку третіх осіб, що впливають на виконання інтернет-магазином своїх зобов'язань, покупець зобов'язується надати необхідну інформацію за запитом інтернет-магазину, або відмовитися від замовлення.

3. ПОРЯДОК ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Згода Покупця (відвідувача) з Політикою конфіденційності, іншими умовами, правилами і процедурами, викладеними на сторінці сайту Інтернет-магазину «Магія хрестика» (magiya-krestika.com), а також пов'язаних з ним, соціальними мережами (групами) виражається одним з наступних способів:

Будь-яку з дій покупця (відвідувача), зазначених у цьому пункті є наданням Згоди суб'єкта персональних даних (покупця / відвідувача) Володільцю бази персональних даних (інтернет-магазин), а також підтвердженням з ознайомленням положень цієї Політики конфіденційності, а також іншими умовами і правилами.

3.2. Власник персональних даних не несе відповідальності за відомості, надані Покупцем (користувачем) на сайті в загальнодоступній формі.

3.3. Обробка персональних даних Покупця (відвідувача) здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких коштів.

4. ФАЙЛИ COOKIE, ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВІДВІДУВАННЯ

4.1. Під час відвідування сайту, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій.

Кукі (cookies) - це файл невеликого розміру, який передається браузеру відвідувачу сайта з допомогою веб-сервера і може бути впізнаний лише тим сервером, який його надіслав і використовуються для того, щоб підвищувати якість наданих послуг:

зберігати налаштування користувача, відстежувати найпопулярніші сторінки. При доступі до сайту через браузер, програми або іншого клієнта наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як IP-адреса, тип браузера, мова, дата і час запиту, а також один або кілька файлів «cookie», за яким можна визначити ваш браузер або аккаунт.

4.2. Якщо Ви не хочете отримувати файли cookie» на свій комп'ютер, зверніться до налаштувань вашого інтернет-браузера, щоб дізнатися, як блокувати отримання всіх файлів «cookie», або отримувати в таких випадках попередження про посилці файл «cookie» до його збереження.

5. УМОВИ ПЕРЕДАЧІ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ

5.1. Передача персональних даних третім особам відбувається тільки на підставі:

А. Письмової згоди Покупця (відвідувача) сайту

5.1.1. Володілець бази персональних даних може надати інформацію про Вас компаніям, організаціям або приватним особам, які не пов'язані з сайтом, якщо Ви дали на це згоду, з урахуванням пп. 5.1.2. - 5.1.4. цієї Політики конфіденційності.

5.1.2. Покупець (відвідувач) погоджується з тим, що Власник бази персональних даних має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, обслуговуючому банку, кур'єрським службам доставки, організаціям поштового зв'язку, операторам мобільного зв'язку, компанії, що надає послугу інтернет-магазину по -смс, - push, - e-mail розсилці з метою виконання замовлення, інформування про новини та акції, що проводяться.

5.1.3. Надання доступу третіх осіб до персональних даних можливо тільки у відповідності з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки з метою усунення можливих технічних проблем сайту, проведення профілактичних робіт, удосконаленню сайту, перенесення сайту на обслуговування до іншого хостинг-провайдера.

5.1.4. Персональні дані користувача можуть бути використані в інших проектах (сайтах, соціальних мережах), що належать та/або прямо пов'язаних з торговою маркою (брендом, назвою) «Магія хрестика», зокрема, але не обмежуючись: https://magiya-krestika.com.ua/ (сайт на prom.ua)

Б. Згідно норм чинного законодавства

5.1.5. Персональні дані користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади лише на підставах і в порядку, установленим законодавством.

5.1.6. Дотримання вимог чинного законодавства, включаючи проведення розслідування потенційних порушень, запобігання шахрайських дій, а також усунення загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки сайту, його користувачів або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

6. ДОСТУП ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

6.1. Покупець (відвідувач) може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити, видалити) надані їм персональні дані в повному обсязі або її частину, скориставшись функцією входу в «Особистий кабінет», після реєстрації та подальшої авторизації.

6.2. Покупець (відвідувач) гарантує, що всі персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

6.3. Покупець (відвідувач) не має права передавати права доступу (входу) в приватний кабінет третім особам.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. Власник персональних даних не несе відповідальність за збитки, понесені Покупцем (відвідувачем) у зв'язку з неправомірним використанням персональних даних третіх осіб у випадках, передбачених пп. 5.1.2, 5.1.3., 5.1.5., 7.3., порушень пп. 6.2., 6.3.  цієї Політики конфіденційності.

7.2. Власник персональних даних не несе відповідальність за неповне, неточне, неправильне зазначення користувачем своїх персональних даних при створенні облікового запису користувача так і подальших можливих їх змін (п. 6.1. політики конфіденційності).

7.3. У разі втрати або розголошення конфіденційної інформації власник персональних даних сайту не несе відповідальності, якщо ця конфіденційна інформація:

7.3.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення;

7.3.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання власником персональних даних;

7.3.3. Була розголошена за згодою користувача;

7.3.4. Дії користувача сприяли витоку даних в результаті доступу третіх осіб до комп'ютера з налаштуванням запам'ятовування пароля для входу в приватний кабінет або Покупець (відвідувач) самостійно надав (розкрив дані) пароль іншого користувача.

7.4. При втраті або розголошенні персональних даних власник персональних даних інформує користувача про втрату або розголошення персональних даних.

7.5. Власник персональних даних приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій третіх осіб.

7.6. Власник персональних даних спільно з користувачем приймає всі необхідні заходи по запобіганню збитків або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних користувача.

7.7. У разі порушень політики використання сайту, вчинення неправомірних дій по відношенню до власника персональних даних та (або) інших користувачів, власник персональних даних має право в односторонньому порядку здійснити блокування використання сайту користувачем.

8. МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ БАЗИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Місцезнаходження бази персональних даних: Україна, сервер компанії (його партнера) Hostlife, де розташовується Інтернет-магазин «Магія хрестика» (magiya-krestika.com).

9. ПРАВА ПОКУПЦЯ (ВІДВІДУВАЧА)

9.1. Згідно ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» суб'єкт персональних даних (Покупець / відвідувач) має право:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу про зміну чи знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або в суд;

9) застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства Про захист персональних даних;

10) вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

14) захисту у разі порушення законодавства Про захист персональних даних

    10. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

10.1. Зміни до цієї Політики конфіденційності вносяться шляхом викладення документа в новій редакції із зазначенням нової дати та номеру редакції.

10.2.  Покупець (відвідувач), відвідавши сайт зобов'язується ознайомитися з цією Політикою конфіденційності, у разі не згоди з її положеннями, не здійснювати передачу своїх персональних даних, а також зобов'язується відмовитися від здійснення покупки і припинити використання сайту.

10.3. Невід'ємними додатками цієї Політики конфіденційності є всі

умови і правила, які викладені в розділі «Інформація»

10.4. Прочитавши дану Політику конфіденційності, я, як Покупець (Відвідувач) даного сайту також підтверджую, що ознайомився, мені зрозумілі, приймаю умови та процедури, які викладені в розділі «Інформація». 

       У разі виникнення питань, обов'язково зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом !

+38 (068) 582-69-80

magiya-krestika@gmail.com


 

Ця стаття в QR-коді